Balthzar OEE och den digitala fabriken


I mer än 17 år har vi utvecklat och förfinat det system som idag är Balthzar. Våra system hanterar idag miljontals transaktioner varje dygn och förser våra kunder med viktig information i deras arbete med ständiga förbättringar. Det kan vara allt från att analysera stopporsaker i en specifik maskin till att titta på avvikelser i kvalitetskontroller eller processvärden. Nyckelordet för oss är tillsammans. Allt vi gör sker tillsammans med våra kunder för att effektivisera och förenkla deras vardag. Allt vi gör kommer alla till del.

Underhållssystem + Balthzar MES produktion = Sant!


Balthzar har länge haft möjligheten att via sin egen modul Interna aktiviteter möjliggöra viss del av underhåll, såsom operatörsunderhåll vid maskiner utifrån standardutförande kring timmar/skott eller uppsättning av parametrar. Däremot har aldrig Balthzar haft en ambition att bygga ett eget UH-system med lagersaldo på komponenter för underhåll. Då är det bättre att integrera mot befintliga underhållssystem som kunderna använder.

Det fina är att Balthzar håller koll på driftimmar på maskiner och verktyg och det är därför man med enkelhet kan få utfört åtgärder man önskar i Balthzar i där ordrar kommer från exempelvis Maintmaster. Vi har nu genomför flera lyckosamma projekt kring dessa integrationer och får kontinuerligt förfrågningar om vi kan göra detsamma för andra kunder.
Vil du veta mer kring hur vi integrerar ert underhållssystem med Balthzar finns vi här för er.

Anställd nr 12

I april började ytterligare en stjärna hos oss på Delacroy. John Bernhardsson har kommit till oss. En klätterfantast som stärker upp vårt team med full fart. Driven kille som gillar klättring på fritiden.

Vi hälsar John välkommen till teamet Balthzar!


Lediga tjänster!

Systemutvecklare

Requirements:
-Proficiency in javascript / html / css
-Experience with webpack/ git / scss
Plusses:
-Experience with Vue/Vuex/Vue-router or similar JS framework
-Experience with Cypress/Selenium and Bugsnag
-Experience with SQL
-Experience with IIS
-Experience with Progressive web apps

Person till vår support

Vi söker dig med teknisk it-kompetens samt erfarenhet 
av processer inom tillverkande industrier.

Några av våra senaste projekt

Cidan Machinery

Tillverkar maskiner och finns i Götene i Sverige. Tre maskiner kommer att ingå i systemet som är kopplat till affärssystemet Jeeves.


​​​​​​​
​​​​​​​

Mustad

Verkar globalt inom utrustning för hästnäringen.
Startar upp Balthzar på sina fabriker i DalsLånged, Brasilien, Colombia och Argentina. Totalt ca 300 maskiner i ett globalt system.

Gunnebo 

Är en global aktör inom utrustning för tunga lyft. Installerar Balthzar på totalt ca 60 maskiner på fabrikerna i Växjö och Gunnebo. ​​​​​​​

Hangon

Tillverkar krokar för främst pulverlackering. Installation sker på ett 50-tal maskiner.

​​​​​​​

Gör som många andra!
Använd Balthzar i Er verksamhet.