2024
Under förra årets 2023 har mycket hänt. Vi har blivit fler. Med ett större team möjliggör vi bättre och fler installationer av Balthzar hos nya kunder. Detta kommer möjliggöra en större potentiell tillväxt för Delacroy men också för våra befintliga kunder. Där vi fortsatt vill hålla en hög klass på support och möjliggöra den service vi kan. Det märks att Balthzar firar 20 år i år. För det var 2004 som första installationen gjordes. Ska det firas?

Sist in innan vi avslutade 2023 är Peter Regnell. Han har en erfarenhet av IOT inom process och logistiklösningar.  Har fotfästet från Gnosjöandans vagga. 

​​​​​​​Välkommen 2024!
 

Nyheter !


2022-09-01
Hantering av IOT-sensorer utökas nu med sensorer för mätning av energiförbrukning. Detta tillsammans med temperaturmätning och mätning av vattenflöden  blir ett välkommet tillskott i vårt system.
2022-06-16
Idag påbörjar det officiella samarbetet med PROKON. Detta ger oss tillgång till ett flertal konsulter inom produktionsoptimering. PROKON kommer aktivt att jobba med Balthzar mot sina befintliga kunder. De kommer också att arbeta mot de kunder vi har idag samt kunder vi får i framtiden.  Besök gärna deras hemsida - prokon.se
2022-05-20
Idag  börjar definitivt ett nytt kapitel i vår verksamhet. Vi har fått in en ny stark ägare i form av NIBE i Markaryd. Vi ser med stor tillförsikt fram emot den resa som vi nu skall göra tillsammans.  
2022-02-18
Integration med Wittra IOT-sensorer är nu klar för leverans. Vi hoppas kunna leverera de första lösningarna under mars månad.
2022-01-17
Ny version släpps. 22.1.0
Den innehåller ett antal nya funktioner inom bla detaljplanering, internaaktiviteter mm.
2022-01-15
Balthzar påbörjar samarbete med Wittra för att inkludera IOT-sensorer i Balthzar. Vi kommer kunna visualisera, larma, logga och på andra sätt hantera dessa värden.

Andra nyheter...


​​​​​​​Vår kompletta molntjänst finns nu tillgänglig. Läs mer under "Molntjänster".

Nu finns möjlighet att integrera Balthzar med Power BI från Microsoft. Detta utgör ett kraftfullt verktyg för analys av data från Balthzar och från andra datakällor.

Gör som många andra!
Använd Balthzar i Er verksamhet.