Nyhetsbrev, December 2020! 

Anderstorp 21:e december 2020.

Hej igen!
Detta blir som ni förstår årets sista nyhetsbrev. För vissa har säkert julledigheten redan påbörjats.
Vi jobbar dock på och stänger den 23:e kl 17.

Nyanställning

Den 11/1  2021 får vi tillökning hos oss. Vi har anställt en ny  kundutvecklare som skall avlasta mig i mitt arbete i första hand. En närmare presentation kommer i nästa nyhetsbrev.


Öppettider under Jul & Nyår

Supporten håller som vanligt öppet alla helgfria dagar. Ring eller skicka mail som vanligt så skall ni få den hjälp ni behöver.


Nästa version

Denna version heter 21.1.0 och släpps måndag 11/1 2021.

God Jul & Gott nytt År
 
Delacroy AB

Per Lorentsson


Egna översikter

Egna översikter i klienten kommer att öppnas i egna fristående fönster. Detta gör att man kan öppna flera stycken och lägga dem brevid varandra. Man kommer också att kunna ställa in automatisk uppdatering , tex varannnan minut.


Egen översikt - Pivot

Egna översikter i klienten utökas med ny variant där man kan skapa pivottabeller. Har man använt detta i tex excel så vet man vad detta innebär.


Processloggning

Processloggningen har fått utökade funktioner har fått nya funktioner med bla nya insamlingmöjligheter, nya varianter för CP och CPK-beräkningar.


Produktionsinställningar

Funktionen för produktionsinställningar gör det möjligt att skapa tex ställinstruktioner i Balthzar som knyts till maskin/verktyg, maskin/artikel. Visning på skärm eller utskrift av designad rapport.


Kassationsorsaker

Det är numera möjligt att använda sig av maskinspecifika kassationsorsaker. Detta var tidigare bara möjligt med stopporsaker.


Ställtidshantering

I kommande version kommer det finnas möjlighet att få annan stopporsak om ställtiden överskrider den planerade. Det blir på detta sätt enklare att se ställtid som är utöver planerad samt att man enkelt kan bestämma  vad som skall ingå vid OEE/Tak-beräkning.​​​​​​​​​​​​​​

Dashboard

Funktionen för kloning av dashboards har förbättrats. Flera objekttyper har också numera funktionen att kunna få särskild färg när maskinen är oplanerad.