Nyhetsbrev, Oktober 2020! 

Anderstorp 30:e oktober 2020.


Hej igen!
I sista sekunden kommer här nyhetsbrevet för oktober.

Balthzar - Power BI koppling

Vi jobbar vidare med analysverktyget  Power BI . Vi har nu sjösatt första kunden och har detta i drift.


Balthzar - Integration affärssystem

Vi jobbar vidare med integrationer och kan presentera följande nyheter:


Monitor G5

Vi är nu klara för att börja leverera integration mot denna version av Monitor. Alla funktioner är inte klara men basfunktioner nafinns på plats. Vi har sedan tidigare stöd för äldre versioner av Monitor.


Jeeves

Projekt pågår där integration skpas fullt ut för både senaste versionen av Jeeves och äldre versioner. Integrationen görs så att  den enkelt skall kunna återanvändas på utan större handpåläggning.


Microsoft Dynamics 365

Vi Har sedan tidigare integration mot Microsoft Dynamics BC. Nu kommer vi även att ta fram integration mot dess storebror.
Denna koppling räknar vi med att ha klar i december


SAP

Vi har sedan länge integration mot SAP. Det nya är att vi numera även har stöd för SAP RFC som är en mer standardmässig integrationsmetod.

Nästa version

Denna version heter 20.0.24 och släpps tisdag 3/11.

Nedan finns också några små tips mm

Håll Er friska så hörs vi av igen i november!

Med vänlig hälsning 
Delacroy AB

Per Lorentsson


Produktionsinställningar

Funktionen för produktionsinställningar gör det möjligt att skapa tex ställinstruktioner i Balthzar som knyts till maskin/verktyg, maskin/artikel. Visning på skärm eller utskrift av designad rapport.


Kassationsorsaker

Det är numera möjligt att använda sig av maskinspecifika kassationsorsaker. Detta var tidigare bara möjligt med stopporsaker.


Ställtidshantering

I kommande version kommer det finnas möjlighet att få annan stopporsak om ställtiden överskrider den planerade. Det blir på detta sätt enklare att se ställtid som är utöver planerad samt att man enkelt kan bestämma  vad som skall ingå vid OEE/Tak-beräkning.​​​​​​​​​​​​​​

Dashboard

Funktionen för kloning av dashboards har förbättrats. Flera objekttyper har också numera funktionen att kunna få särskild färg när maskinen är oplanerad.