Nyhetsbrev, September 2020! 

Anderstorp 16:e september 2020.


Hej!

Sedan föregående nyhetsbrev i Augusti  så har det nu börjat tuffa igång igen. Vi jobbar hårt med nya funktioner och andra förbättringar.

Vi jobbar vidare med analysverktyget  Power BI från Microsoft och kommer släppa mallar till detta inom ca två veckor.

Version 20.0.21 av Balthzar släpptes under förra veckan och har levererats till ett antal kunder. Några av nyheterna redovisas nedan.

Roligt är också att kunna välkomna Andrénverken i Smålandsstenar som ny kund. De kommer under hösten att installera systemet på undefär 17 maskiner och integrera mot Jeeves.

Jag har också hållt min första utbildning på distans med Microsoft Teams, live event. Med live event kan man få automatisk livetextning översatt till flera språk. Det behövdes i detta fall då utbildningen hölls för Mustad i Colombia så textningen var på Spanska. Vi har där satt upp Balthzar och hittills aktiverat ca 40 maskiner. 

Ha de bra och fortsätt hålla avstånd!

Med vänlig hälsning 
Delacroy AB

Per Lorentsson


Eskalering

Det finns nu möjlighet att skapa eskaleringar i systemet. Tre oilka nivåer finns och eskeleringsmeddelande vid maskinstopp kan skickas till både epost och sms.


Prestanda

Balthzar eTouch har fått ett antal prestandaförbättringar i bla start/stopp av tillverkningsorder.


Verktygsmenyn

Verktygsmenyn kan numera nås från förstasidan i klienten. Detta gör att man kan nå denna hantering utan att gå via administrationen. Även behörghetshanteringen har förbättrats. Aktivering görs på respektive användare

Skiftöverlämning

Funktion för skiftöverlämning har nu också fått en rapport som skickas till meddelandegrupp när överlämningen signeras.