Nyhetsbrev, April 2020!

Anderstorp i april 2020.


Hej!

Vi upplever nog alla just nu en annorlunda verklighet mot normalt. För vissa har det inneburit tomma orderböcker och totalstopp i verksamheten. För vissa andra har det blivit det motsatta. Vi märker såklart av detta och påverkas på ett negativt sätt i verksamheten. Det är lite komplicerat att driva konsultverksamhet när knappt inget företag tar emot besök som inte är absolut nödvändiga.
Vi jobbar såklart vidare med utvecklingsprojekt båda kundspecifika och standard. Vi släppte i förra veckan version 20.0.13 som redan leverats till ett antal kunder. De främsta nyheterna finns redovisade nedan. Vill du också ta del av dessa så skicka ett mail till vår support. (balthzarsupport@delacroy.se). Någon kommer då att se till att den nya versionen också levereras till dig. Detaljerad information om ändringar (engelska) finns via denna länk.

För dig som inte varit inne på vår hemsida på ett tag så har den fått nytt utseende.

Håll avstånd, håll ut, det kommer att blåsa över...

Med vänlig hälsning 
Delacroy IT-Konsult AB

Per Lorentsson
Johan Hallberg
Jonas Blom
Pontus Johansson
Evelina Gullberg Lorentsson
Tobias Andersson
Pär Wykman


Nya funktioner i Interna aktiviteter

Ett antal nya funktioner har tillkommit i denna modul som används av allt fler företag till bla kvalitetskontroller, operatörsunderhåll, mm.
-Aktiviteter kan skapas i framtiden
-Avancerade listor kan skapas där operatören gör ett val i checklistan
-Nya aktiviteter kan skapas från checklista och aktivitet utifrån svar.
-mm

Hantering av bemanningstid

Det är numera möjligt att mäta bemanningstid i Balthzar helt automatiskt. Givare sätts upp vid maskin som känner av när operatör finns på plats och registrerar detta som operatörstid. Denna information sparas sedan i historik och kan även föras över till affärssystemet.


Skiftöverlämning

Det finns numera en funktion för att hantera skiftöverlämning. Den som lämnar över skiftet kan där notera händelser eller annat kring skiftet.


Förbättringar

Någon kanske lagt märke till + symbolen i klienten ute till vänster. Detta är funktionen för förbättringar. Vi jobbar just nu med att utveckla denna för att kunna hantera ett komplett flöde. Är du intresserad? Kom gärna med förslag...

Balthzar Dashboard - Storbildsvisning

Nya funktioner har tillkommit i dashboard
-nya objekttyper
-kodning av okodade stopp från dashboardobjekt
-sätta stopporsak för pågående stopp på dashboardobjekt

Du visste väl...

-Att Balthzar kan hantera kassationsregistrering automatiskt från tex en våg. Enklare kan det inte bli..